Alla inlägg under maj 2011

Av Patricia - 4 maj 2011 18:51

Nu har Simone kommit hem! :)

Det var sjukt kul att se henne igen, och Dylan.. Shit vad han vuxit! Och Simpan är verkligen vuxen nu, även om jag inte vill erkänna att jag blivit äldre.... ;P


Nu hoppas vi på lite mys senare, om det går att övertala henne att smita hit lite när Dylan somnat...:O Annars får vi ta det sen.. ;)


Nu ska det plockas bort från bordet så kvällsfikat går att sätta fram..! ;P


Tjing! :)

Av Patricia - 4 maj 2011 14:46

Fick några bilder av Sussie idag.. Som hon tagit på oss när Madde var här ;)

Har de vackraste barnen i hela världen!! <3


       

Tack Sussie för bilderna!   

Av Patricia - 4 maj 2011 09:19

Nu är jag less på att ha ont i huvudet!

Har haft det i flera dagar nu och det vill inte ge med sig.. Ska ringa och försöka få en tid för att fixa nacken och se om det blir bättre i alla fall, men tills dess verkar jag få dras med det onda. :(


Har även misstankar om att Ferdinand har fått noskvalster.. :O(

Inte så kul.. Men jag får hoppas på att det är nåt annat som går över, så jag slipper tjafsa med medicin och så. Håll tummarna! ;)

Vi vill ju inte att han ska behöva ha såna här elakingar som kryper i nosen..!


Nej nej inga såna hära vill vi ha!!  


Nu tar jag lillvovven och går och lägger mig ett tag. Måste vila skallen lite till så jag blir människa igen nån gång! ;P


Tjingeling!

Av Patricia - 3 maj 2011 21:02

Nu har jag som vanligt sackat efter igen... Dotra har sagt att jag är kass på detta så jag försöker väl lite igen då! :))

Det har hänt en del sedan sist, men egentligen inte så himla mycket ändå, haha :)

Vår älskade Madde har hunnit med ett besök på några dagar och det var underbart!

Synd att det var så kort tid, men hellre det än inget alls tycker jag! ;P

Hon var med på avskedsfesten vi hade för chefen också, det var himla kul för alla de andra att hinna med att träffa henne också! :) Även för henne att få träffa dem då förstås, hihi ;)

Vi har ju då fått en ny chef nu, som inte är helt obekant sedan tidigare eftersom hon jobbat åt företaget lika länge som mig, men på vårat lilla ställe är hon ny iaf ;)

Det känns faktiskt helt okej tycker jag. Var rädd för att jag skulle oroa mig mer än jag faktiskt gör, så det ser lovande ut :)

Hoppas på att de förändringar som kommer ske ska göra saker till det bättre..


Sen så har vi ju i allmänhet fått mer att sysselsätta oss med här, i och med en liten, liten rackarns parasit som tycker vårat vatten är ett bra ställe att befinna sig i...!! Så här kokas det vatten hela tiden till allt möjligt nu. Till handtvätt, sköljning av diverse saker (i köket framför allt), och till att dricka och borsta tänderna, m m... Inte så himla kul vill jag lova! Magen är inte hundra heller, och mitt huvud har haft kronisk migrän av och till i typ 2 veckor nu.. Sambon och de 2 yngsta barnen har haft magsjuka och allt verkar vara den jäkla parasitens fel! :(

Men runt midsommar kanske vi kan sluta koka vattnet så...! :o

Ni kan ju tänka er hur kul det är på jobbet när man jobbar med mat!? Där är det verkligen ALLT som har med vatten att göra som ska kokas eller bytas ut till alternativ.. Tar en hel del mer tid men det ÄR ju viktigt att vi håller koll!


Annars så är väl det mesta som vanligt. Sambon har förresten äntligen fått tills vidare-anställning nu, så då behöver vi inte oroa oss på ett bra tag om det iaf! :))


Nu ska jag ta och vila mitt onda huvud lite till och hoppas på att det kurerar sig tills i morron!

  

Ovido - Quiz & Flashcards